5. 2. – 9. 2. 2024

SMLUVNÍ PODMÍNKY

Obecné informace

Tábor vedou zkušení trenéři s mnohaletými potřebnými zkušenostmi s organizováním dětských pohybových aktivit a s pořádáním dětských táborů.

Sraz dětí bude každý den ráno v 8:00 v areálu ZŠ Kamínky, před vstupem k tělocvičnám.

Ukončení programu a vyzvedávání dětí každý́ den do 16:00 na stejném místě. Pokud chcete, aby vaše dítě odcházelo z programu bez doprovodu rodiče, je nutné vyplnit souhlas se samostatným odchodem dítěte z tábora domů nebo na přihlášce určit další osobu k vyzvednutí dítěte.

Každý́ den bude zajištěn dvouchodový teplý oběd. Pitný́ režim a nabídka ovoce je zajištěna po celý den, děti budou potřebovat pouze lahev na pití. Zda dítěti přibalíte malou svačinku, necháváme na individuálním posouzení každého z rodičů.

Oblečení na převlečení doporučujeme starší, tedy takové, které si děti bez obav můžou umazat. Doporučujeme jedno náhradní oblečení na ven. Pokud třeba na vycházce zastihne děti dešťová nebo sněhová přeháňka, můžou se pak převléci suché oblečení. Přezůvky i oblečení na převlečení je možno po celý týden uschovat ve škole v pytlíku nebo tašce.

Kdyby se stala jakákoli mimořádná událost, dítě mělo zdravotní nebo jiný problém, budeme rodiče neprodleně informovat na kontaktní telefon, který bude uveden v přihlášce. Děti nepotřebují vlastní mobil, veškerou potřebnou komunikaci zajistíme. Pokud jim i tak mobil s sebou dáte, neneseme žádnou zodpovědnost za jeho zničení či ztrátu, stejně tak za ostatní elektronické hry či přístroje. Toto opatření se také týká dalších cenností jako jsou hodinky, prstýnky a peněžní hotovosti.

Informace k platbě

Cena je 3.300 Kč. V ceně je obsažena práce lektorů, dvouchodový teplý oběd, celodenní pitný režim, celodenní nabídka ovoce, nákup sportovních pomůcek a materiálu, pronájem prostor a další nezbytné náklady.

Závaznou přihlášku je třeba poslat vyplněnou a podepsanou na jiriproch0@gmail.com, a zálohovou platbu 1.000 Kč uhradit nejpozději do 22. ledna 2024 na běžný́ účet T. J. Sokol Brno – Nový Lískovec č. 2501133820/2010. Do poznámky pro příjemce uveďte jméno dítěte. Závaznou přihláškou a zálohovou platbou si místo na táboře rezervujete. Záloha je nevratná, za přihlášené dítě, které se tábora nemůže zúčastnit, je možné po dohodě s organizátorem poslat, s vyplněnou a podepsanou novou přihláškou, jiné dítě.

Doplatek 2.300 Kč zašlete nejpozději 2. 2. 2024. Pokyn k platbě je stejný jako u zálohy. Doplatek je možno zaplatit po dohodě i v hotovosti, a to v pondělí 5. 2. 2024 ráno před začátkem tábora k rukám paní trenérky Kateřiny Andělové (tel. 722 916 670).

Další informace

Dotazy zodpovíme také na jiriproch0@gmail.com. V případě zájmu obratem zašleme přihlášku.

Kategorie: Aktuality

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *