Sokol Nový Lískovec připravil na nadcházející předvánoční období tři akce pro širokou veřejnost nejen z Nového Lískovce.

Advent v Novém Lískovci bude zahájen v sobotu 26. listopadu slavnostním rozsvícením vánočního stromu v parku TGM při ulici Raisova a Rybnická. Akce se pořádá již druhým rokem. Po loňském omezení způsobené protiepidemickými opatřeními, je plánováno v letošním roce obohatit toto přátelské sousedské setkání i malým občerstvením pro děti i dospělé.

Hned další týden, ve středu 30. listopadu, se sejdou v atletickém koridoru na ulici Oblé nejmenší sportovci na 5. ročníku mikulášských závodů. Na skvělé běžecké a skokanské výkony bude po celou dobu přísně dohlížet Čert. Na závěr přijde i Mikuláš s Andělem a odmění všechny malé účastníky.

Závěr adventního období už několik posledních let patří Živému betlému. Jedná se o komponované odpoledne a večer, který vyvrcholí amatérským divadlem za účinkování deseti herců a živých zvířat. Těšit se také můžeme na bohatý doprovodný program – minizoo, kovářskou dílnu a občerstvení. Ve spolupráci se skauty bude přivezeno do Nového Lískovce betlémské světlo. Před samotnou hrou všichni přítomní vyslechnou sváteční slovo. K poslechu a možná i tanci bude po celou dobu hrát a zpívat hubební skupina.

Informace k jednotlivým akcím nejdete zde nebo na FB profilu Sokola Nový Lískovec. Plakáty také budou distribuovány do obecních vitrín a na další veřejná místa v Novém Lískovci.

 

 

Kategorie: Aktuality

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *